Hyvää huomenta!

Herätyskello soi 15 minuutin päästä ja minä täällä jo into piukeena hereillä. Taas vaihteeksi pissahätä herätti, no eipä tässä enää järkeä ole käydä uudelleen nukkumaan.

Ajattelin illalla, että no viimeistään aamulla alkaa se vatsakipu josta lääkäri varoitti. Niin ei mitään, nyt pelottaa ettei lääke ole vaikuttanut ollenkaan. Eilen päivällä muutaman kerran hieman nippaili, ihan samalla tavalla kuin koko viikon ajan. Etovaa oloakin oli pariin otteeseen, nännit on aivan turvoksissa ja kosketusarat. Vatsakaan ei ole ollenkaan turvoksissa. No toivotaan, että kaikki on silti hyvin.

Nyt sitten pitää paastota, ettei tule huono-olo toimenpiteen lääkkeistä. Varoitin ja pahoittelin jo etukäteen miestäni, kun en yhtään tiedä miten reagoin lääkkeisiin. Toivottavasti en ala puhua ihan höpöjä siellä. 😂 Aamupalaa saan siellä kuulemma joskus kahentoista aikaan.

No kohta alkaa matka ehkä elämäni jänskimpiin hetkiin… Rakkaat munasolut olkaa kasvaneet oikein hienosti! 💕

Nyt vähän jännittää! Viime saldo oli siis 4 päivää sitten 6+5 ja jotain pienempiäkin oli kasvamassa. Tulen tänne päivittämään kotimatkalla sitten, jos olen tolkuissani. Mukavaa maanantaita kaikille! Tämä on se päivä jollon meidän vauva saa toivottavasti alkunsa!💕

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s