Punktio

8:30 Hoitaja otti meidät vastaan, tarkisti paperimme ja sitten ohjasi lepohuoneeseen odottelemaan. Lepohuoeessa sain ensimmäisen lääkkeen (diapamin). Ja ohjeistuksen pukea lannevaate päälle. 

9:10 Mies lähti hoitamaan oman hommansa. Nyt on tullut lisäksi sellainen oikealle ala selkään sellainen tunne kuin sukkapuikon oli joku tunkenut sisään.

9:22 Pohdin missä välissä se diapami alkaa vaikuttaa… Tässä sängyllä makoilen vaan ja odottelen. 

9:40 minut vietiin toimenpidehuoneeseen, mies jäi vielä odottamaan lepohuoneeseen. Minut ohjattiin toimenpidepöydälle istumaan ja sitten kaksi hoitajaa ja lääkäri alkoi hyöriä ympärillä. Tippa laitettiin käteen, verenpainemittaria toiseen. Kaapuja päälle puettiin, olo oli kuin elokuvissa, alapääkin peitettiin, paitsi tietty toimenpidepaikka. Sitten annettiin särkylääkkeitä ja olo humahti kertaheitolla kevyeksi. Tämän jälkeen mies haettiin mukaan ja toimenpide alkoi.

10:10 punktio ohi. Oikealta puolelta punktio sattui suht paljon, hoitaja pyyhki kyyneleitä ja laittoi särkylääkettä lisää. Mies silitti toista kättä, se lohdutti. Vasemmalta puolella ei tuntunut kuin pari pientä pistosta. Oikealla oli 5 isoa follia ja vasemmalla oli 7 isoa. Alle 10mm follit jätettiin ottamatta. Nyt sitten levätään ja ootellaan miten monta munasolua saatiin ja mikä on miehen tavaran laatu. Toimenpiteen jälkeen toinen hoitajista kehui, että kiva kun olen laittanut villasukat jalkaan, oikein hyvä idea! Mulla oli siis anopin kutomat ihanat villasukat jalassa, joilla on nyt vielä suurempi tunnearvo. Kerroin, että netistä sain vinkin villasukkiin. Johon hoitaja totesi, että todella hyvä vinkki! 💕

10:30 sain tilkan vettä ja hoitaja lupasi, että vähän ajan päästä saan jotain tukevampaa purtavaa. Pientä nippailua edelleen alapäässä, tosin ei enää munasarjoissa, vaan kohdun tietämillä. Nyt jännittää, mikä tilanne siellä meidän munasoluilla ja siittiöillä on… Toivottavasti kaikki menee hyvin! Kehuja tuli paljon, että oikein hienot follit olin kasvattanut. Ja miten onnekas olen, kun ilman kipuja olen selvinnyt. On kuulemma aika harvinaista, että ilman kipuja selviää ja kerrankin mä kuuluin tähän onnekkaaseen porukkaan. 😊

11:25 Tippa otettiin pois ja sain aamupalaa ja mies kahvia! Kyllä maistui hyvälle!


11:50 Sain vaihtaa omat vaatteet päälle ja mentiin odottamaan vielä lääkärin tapaamista ja niitä kovasti odotettuja uutisia. Istuminen aiheuttaa kipua, onneksi autossa saa sitten penkin pitkälleen. Sain vielä särkylääkkeen kotimatkalle, kun kipuja pikkuisen vielä on. 

12:00 tulos 12 follia tyhjenniit ja 6 munasolua saatiin saaliiksi. Huomenna soitellaan tulosta miten niiden kävi. Torstaina siirto. Kävely tuntuu ikävältä, mut eiköhän tämä tästä.

Nyt sormet ja varpaat pystyyn, että edes yksi hedelmöittyy ja on siirto kelpoinen! 💕

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Punktio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s